Skip to content

Aanbod

Holistische basismassage

(ongeveer 30 minuten i.v.m. korte concentratie)

Een holistische basismassage is een zachte en ontspannende massage die diep doorwerkt met als effect ‘een diep ontspannend gevoel’.

Een behandeling die zich richt op het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning, ideaal voor mensen met korte concentratie. Deze massage omvat technieken om de algehele balans van het lichaam te verbeteren en stress te verlichten. Het is ontworpen om snel verlichting te bieden van spierspanning en mentale stress, en biedt de voordelen van holistische massage in een compacte sessie.

Zeer geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking met een korte concentratie, ADHD/ADD, autisme en lichamelijke en/of mentale onrust.
Met extra beleving van geluid (klankschalen), kleur- en geurbeleving komt lichaam en geest helemaal tot rust. Samen bespreken we wat de wensen zijn. Een behandeling kan in de vertrouwde omgeving en duurt ongeveer 30 minuten.

Uitgebreide holistische massage

(ongeveer 60 minuten)

De uitgebreide holistische massage biedt een diepgaande en uitgebreide behandeling die zich richt op het herstellen van evenwicht in het lichaam, zowel fysiek als energetisch. Deze massage is ontworpen om een complete ervaring van ontspanning en herstel te bieden, met speciale aandacht voor mensen met behoefte aan diepe ontspanning en stressvermindering. Door het combineren van verschillende massage technieken en het toepassen van extra belevingselementen zoals geluid (klankschalen en muziek), kleur en geur, wordt een verhoogd gevoel van welzijn en herstel bevorderd. De uitgebreide holistische massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en biedt een moment van rust en ontspanning voor lichaam en geest.

Zeer geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking, spasme of verkrampte spieren, lichamelijke en/of mentale onrust waarbij het lukt om langer te genieten van een massage.
Samen bespreken we wat de wensen zijn. Een behandeling kan in de vertrouwde omgeving en duurt ongeveer 60 minuten.

Voetreflexmassage

(ongeveer 50 minuten)

Een voetreflexbehandeling kan verlichting geven bij lichamelijke en emotionele klachten en laat de energie weer stromen. Door de drukpunten op de voet zacht te masseren en acupressuur toe te passen zal de blokkade worden verminderd of zelfs worden opgeheven.

Een voetreflexbehandeling

  • is geschikt voor iedereen
  • helpt bij allerlei lichamelijke klachten, stress en psychische- en emotionele belasting. Dit kunnen acute of chronische klachten zijn.
  • geeft verlichting bij obstipatie, maagklachten, spier/gewrichtsklachten, rugklachten, menstruatiepijn, darmklachten, luchtwegklachten, hoofdpijn, migraine, stress, rouwverwerking, emotionele disbalans, vermoeidheid, depressieve gevoelens, de overgang, hormonale schommelingen, slaapproblemen etc.

Ook bij deze massage zet ik extra tools in zoals geur, kleur en muziek. In  deze sfeer ontstaat er ontspanning waardoor de massage diep zijn werking kan doen. De massage kan worden aangepast aan de behoefte van de cliënt. Informeer naar de mogelijkheden, samen kijken we wat passend is.

Wacht niet op het perfecte moment massage chakracht

Waarom kies je voor mij: Waarom kies je voor mij:

  • Met bijna 30 jaar ervaring en speciale trainingen in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, begrijp ik precies wat jij nodig hebt.
  • Ik streef ernaar dat iedereen zich bij mij welkom voelt. Het gaat om het bieden van volledige aandacht in het moment, waarbij we elkaar echt zien en verbinding maken.
  • Mijn massages zijn er om jouw welzijn te bevorderen, spanning te verminderen en gewoon even lekker te ontspannen. Tijd voor jezelf!
judith kok met logo chakracht

Ervaar de rustgevende en helende kracht van mijn massage, helemaal afgestemd op jou! Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken.

'You can't buy happiness,
but you can get a massage and that’s pretty much the same thing!'